Volg ons ook op facebook..
bar_middle bar_middle_over bar_middle_activee bar_vruler1

Janské Lázně

Skiresort Cerna Hora 

Janske Lazne maakt sinds 2014 onderdeel uit van het skiresort 

Skiën in Janske Lazne

Dit gezellige en sfeervolle kuuroord aan de oostelijke kant van het Reuzengebergte wordt ook wel één van de toegangspoorten van het Reuzengebergte genoemd. De meeste pistes van deze wintersportplaats liggen aan de zuidelijke en zuid – oostelijke kant van de bergen Cerna en Svetla Hora. Er is een 8 persoons gondel die zorgt voor een verbinding naar de top van de berg Cerna Hora. Per 2014 is er een verbinding tussen Pec pod Snezkou en Janske Lazne door middel van een sneeuwmachine. U kunt dus beide gebieden genieten.

Janske Lazne heeft de langste afdaling van het Reuzengergte!

De 3000 m avondverlichte lange piste, de langste afdaling van het Reuzengebergte, is bij uitstek geschikt voor de gevorderde skiërs en is bereikbaar via de gondel en 2 skiliften. Tevens zijn er nog 10 andere afdalingen geschikt voor alle type skiërs.

Langlaufen in Janske Lazne

Voor langlaufers staan er geregeld onderhouden loipes ter beschikking. Enkele van deze loipes vormen onderdeel van de skiweg door het Reuzengebergte die de centra met elkaar verbindt (50 km loipes). Men kan relatief snel langlaufen van Cerna Hora naar het bekende skicentrum Pec pod Snezkou.

Snowboarden in Janske Lazne

Snowboarders kunnen in Janske Lazne genieten van prima condities


             


Website

Pistekaart Janske LazneWeersverwachting
Lampertice
Meer weer in Lampertice

Bron: nl.exchange-rates.org
(c) 2021 vakantiehuis-jama.nl